2012 m. vasario 21 d.

Dirbtuvių statybos, trečia dalis

Keliaujam toliau ir apžvelgiame likusius liepos mėnesio darbus ;)
Pabaigus betonuoti ir tvirtinti akmeninį pamatą, su keliomis poromis papildomų rankų, sunešėme rąstus, kurie suguls į pirmąjį vainiką ir terasytę. Bet apie tai kitą kartą, šiandien apžiūrėkite pamatą iš visų pusių :) Pirmiausia buvo užpildytas visas pamatas betonu, po to rankomis betonu užkrėsti visi tarpeliai, o betonui gerokai pastingus, jo perteklius buvo nuvalytas, nuskustas, nudaužytas.




Kieme tris metus buvo didžiulė, keturių krovininių sunkvežimių priekabų, žvyro krūva. Šiais metais toje vietoje jau žels žolė, o kol kas matome diiiidelę krūvą, puikiai naudojamą betonavimo darbams :)


Laikas lekia nesuvokiamu greičiu, atrodo tik dar pradėjome statyti vieną pastatą, o žiū nebaigėme jo nė pusės darbų, o jau reikia kitą statyti... Šiais metais planuojame dirbti su dviem pastatais lygiai - kol jų neužbaigsime, jokių didelių darbų nesiimsim. Taigi dar pora metų krapštysimės tikrai :))))))





Liepai baigiantis, jaunieji gandrai baigė mankštintis ir pradėjo skraidyti :) Jau tris metus iš eilės užfiksuojam pirmą skraidymo dieną. Ypatingas jausmas. Visada stebim sulaikę kvėpavimą ir suspaudę kumščius - kad tik pavyktų pirmasis pakilimas, nusileidimas į lizdą, o tada jau ir ant žemės :)



2 komentarai:

Neringa rašė...

O dar pildai tuos kažkada matytus statybų darbų - kūrimosi albumus???

Beje, šaunuoliai jūs ;)

kitokia Aurelija rašė...

Taip, pildau - skaitmeninį variantą :))) To nuotraukos, kurias dedu į šį dienoraštį, rūšiuojamos ir skaitmeniniu būdu namuose ir bus paruošti albumai :)
Ačiū :}